Mirë se vini në Shoqatën e Verëtarëve të Kosovës “Enologjia”

HISTORIKU I SHOQATËS

Shoqata e Verëtarve të Kosovës ‘ENOLOGJIA” ,është shoqata e formatit kombëtar me seli në rajonin vreshtar verëtar të Rahovecit, e themeluar…

MISIONI I SHOQATËS

Misioni i shoqatës është avokimi dhe lobimi, mbrojtja e interesave të prodhuesve të verërave karshi institucioneve lokale dhe qëndrore, participimi në grupet…

VIZIONI

Përmes rritjes së cilsisë së verërave dhe ngritjes së kulturës së konsumit të verërave të kosovës të rikthej namin që dikur kishin këto verërat , si dhe…

Veraritë

 • October 5, 2014

  Stone Castle

  Hyrje në historikun e ndërmarrjes Ndërmarrja “Stone Castle”, ish NBI Raho...
 • October 4, 2014

  Bodrumi i Vjetër

  NPT Haxhijaha nga Rahoveci është themeluar në vitin 1989 dhe aktualisht pun...
 • October 3, 2014

  Agrokosova Holding – Suharekë

  Prioriteti i “Agrokosova Holding” është fokusimi në ofrimin e verërave t...
 • October 2, 2014

  Biopak sh.p.k.

 • October 1, 2014

  Rahvera-AB

  Mungon Teksti
 • September 30, 2014

  Muja

  Eko është markë vendore e verërave të prodhuara në Rahovec. Eko do të t...

Më shumë