+377 44 604 288Hen. - Pre. 09:00-17:00

Author Archive for: admin

 • Muja
  Posted in: Veraritë Started by

  Muja

  Eko është markë vendore e verërave të prodhuara në Rahovec. Eko do të thotë: ekologjik, ekonomik, cilësi të lartë, shije fantastike, zgjedhje me kujdes e rrushit, fanatizëm në vlera cilësore. Eko është markë e familjes Hoxha nga Rahoveci, familje kjo me traditë shumëvjeçare në kultivimin e rrushit dhe prodhimit të verërave dhe rakis...

  Continue reading »

 • Rahovec Sh.p.k.
  Posted in: Veraritë Started by

  Rahovec Sh.p.k.

  SH.P.K.”RAHOVEC” Nga Rahoveci. Bodrumi u themelua ne vitin 2006 mbi bazen e eksperiences qe ka trashiguar nga brezi ne brez deri ne diten e sotme. Veprimtaria kryesore e kesaj ndermarjeje eshte prodhimi dhe perpunimi i vererave si atyre te bardha po ashtu edhe te kuqe duke filluar nga varieteti Vranq,Caberne,Merlot,Pinot,Rizling,Chardonay etj. ...

  Continue reading »

 • Daka
 • Bahha
  Posted in: Veraritë Started by

  Bahha

  Historiku i verarisë Objekti në të cilin gjindet veraria Bahha është projektuar për fabrikimin e materjalit ndertimor me në alternative potenciale industrinë ushqimore në të ardhmen kur të plotësohen kushtet. Konkurenca e tregut si dhe renia e trendit të materjaleve ndërtimore më të cilët jami marur më parë na ka shtyrë të mendojmë p...

  Continue reading »