+377 44 604 288Hen. - Pre. 09:00-17:00

Veraritë

 • Stone Castle
  Posted in: Veraritë Started by

  Stone Castle

  Hyrje në historikun e ndërmarrjes Ndërmarrja “Stone Castle”, ish NBI Rahoveci në Rahovec, është themeluar në vitin 1953, së bashku me evoluimin e industrisë se rrushit dhe të verës në ketë regjion, e cila ka filluar pas Luftës së Dytë Botërore. Pasi që kultivimi i rrushit dhe prodhimi i verës në rrethinën e Rahovecit dhe të Kosovës...

  Continue reading »

 • Bodrumi i Vjetër
  Posted in: Veraritë Started by

  Bodrumi i Vjetër

  NPT Haxhijaha nga Rahoveci është themeluar në vitin 1989 dhe aktualisht punëson rreth 70 punëtor në fushat e ndryshme profesionale. Aktivitetet kryesore të saj janë import – exporti i mallrave të mekanizmave bujqësore të të gjitha profileve, pranë të cilave fushën e vet vepruese e ka zgjeruar edhe me importin e gomave të ndryshme nga vende...

  Continue reading »

 • Agrokosova Holding – Suharekë
  Posted in: Veraritë Started by

  Agrokosova Holding – Suharekë

  Prioriteti i “Agrokosova Holding” është fokusimi në ofrimin e verërave të cilësisë së lartë, që reflektojnë gjithë karakteristikat e nevojshme të standarteve të cilësisë. Verërat prodhohen 100% në nivel lokal, duke përcjellur pak nga shija e rajonit të Suharekës. Zona e Suharekës ofron kushte mjaft të përshtatshme natyrore për rr...

  Continue reading »

 • Biopak sh.p.k.