+377 44 604 288Hen. - Pre. 09:00-17:00

Veraritë

  • Sefa Wine
    Posted in: Veraritë Started by

    Sefa Wine

    U themelua mbi bazën e experiences që ka trashiguar nga brezi në brez deri në ditët e sotshme. Bodrumi “SEFA” lëndën e parë (rrushin) e siguron nga vreshtat qe janë në pronësi të bodrumit dhe themelusve të tij. Bodrumi “Sefa” në pronësi të saj ka 5 Ha vreshta të vaiateteve të ndryshme, duke filluar nga variateti Ch...

    Continue reading »