+377 44 604 288Hen. - Pre. 09:00-17:00

Rahovec Sh.p.k.

Posted in: Veraritë Started by

Rahovec Sh.p.k.

SH.P.K.”RAHOVEC” Nga Rahoveci.
Bodrumi u themelua ne vitin 2006 mbi bazen e eksperiences qe ka trashiguar nga brezi ne brez deri ne diten e sotme.

Veprimtaria kryesore e kesaj ndermarjeje eshte prodhimi dhe perpunimi i vererave si atyre te bardha po ashtu edhe te kuqe duke filluar nga varieteti Vranq,Caberne,Merlot,Pinot,Rizling,Chardonay etj.

Po ashtu ne kete bodrum te kesaj ndermarjeje prodhohet edhe Rraki Rushi. Kapaciteti prodhues te ketij Bodrumi te veres jane rreth 200.000 mije litra vere,dhe ajo eshte duke u zgjeruar sidomos me teknologji shume moderne te purpunimit te rrushit dhe te veres.

Prodhimet e Bodrumit Sh.p.k.”Rahovec” me brendin (Kulla) gjinden ne gjitha supermarketet,Hotele ne tere teritorin e Republikes se Kosoves.