+377 44 604 288Hen. - Pre. 09:00-17:00

Sefa Wine

Posted in: Veraritë Started by

Sefa Wine

U themelua mbi bazën e experiences që ka trashiguar nga brezi në brez deri në ditët e sotshme. Bodrumi “SEFA” lëndën e parë (rrushin) e siguron nga vreshtat qe janë në pronësi të bodrumit dhe themelusve të tij. Bodrumi “Sefa” në pronësi të saj ka 5 Ha vreshta të vaiateteve të ndryshme, duke filluar nga variateti Chardonnay, Rizling Italian, Vranac etj.

Kualitetit të rrushit në të cilën prodhohet vera i kushtohet rëndësi të veqant dhe kjo na bënë që të jemi më të mirët duke garantuar verëra cilësore. Kapaciteti prodhues i Bodrumit është rreth 60,000 shishe në vitë, bodrumi është i fokusuar gjithnjë në rritjen e tregut dhe zgjerimin e kapaciteteve prodhuese në vitet në vijim.

Motoja jonë: “Të prodhojme vere cilësore” Prodhimë cilësor, sukses i garantuar, shija mbahet mend vetëm atherë kur të keni pirë verë nga “SEFAWINE”

Website SefaWine: www.sefawine.com