+377 44 604 288Mon. - Fri. 09:00-17:00

Wineries

 • October 6, 2014

  Stone Castle

  Hyrje në historikun e ndërmarrjes Ndërmarrja “Stone Castle”, ish NBI Raho...
 • October 1, 2014

  Bodrumi i Vjetër

  NPT Haxhijaha nga Rahoveci është themeluar në vitin 1989 dhe aktualisht pun...
 • September 15, 2014

  Agrokosova Holding – Suharekë

  Prioriteti i “Agrokosova Holding” është fokusimi në ofrimin e verërave t...
 • September 10, 2014

  Biopak sh.p.k.

 • September 8, 2014

  Rahvera-AB

  Mungon Teksti
 • September 7, 2014

  Muja

  Eko është markë vendore e verërave të prodhuara në Rahovec. Eko do të t...
 • September 5, 2014

  Rahovec sh.p.k.

  SH.P.K."RAHOVEC" Nga Rahoveci. Bodrumi u themelua ne vitin 2006 mbi bazen e ek...
 • September 4, 2014

  Dea

  Mungon teksti
 • September 3, 2014

  Daka

  Mungon teksti
 • September 2, 2014

  Bahha

  Historiku i verarisë Objekti në të cilin gjindet veraria Bahha është proj...
 • August 25, 2014

  Sefa Wine

  It was founded on the basis of experience that has been inherited from generat...